Beste lezer,

Door middel van crowdfunding willen we het benodigde kapitaal voor Celia’s Kitchen ophalen. Waarom we hiervoor hebben gekozen en wat we precies met de opbrengst gaan doen lees je hier.

Waarom crowdfunding?

Met crowdfunding ben je niet afhankelijk van banken voor financiering maar bouw je samen aan je plannen met de mensen die er licht inzien. De rente van leningen hoeft niet zo hoog en als ambassadeur (investeerder of donateur) krijg je een cadeau als bedankje voor deelname, bijvoorbeeld een uitnodiging voor het openingsfeest, een goodiebox vol lekkers of een dinerbon voor twee! Investeren of doneren via crowdfunding is bovendien veilig en eenvoudig, en iedereen kan al vanaf een paar tientjes instappen.

Waar word je ambassadeur voor?

De missie van Celia’s Kitchen is om community-inclusief te zijn. We willen mensen met én zonder voedselovergevoeligheid een heerlijke en onbezorgde avond uit bieden! Dit willen we doen met smaakvolle gerechten uit verschillende windstreken, een ruime keuze uit lekkere en speciale drankjes en een winkeltje met toffe binnen- en buitenlandse food producten. En dat tegen een eerlijke prijs, in een warme sfeer!

Wat gaan we doen met het opgehaalde bedrag?

Het bedrag hebben we o.a. nodig voor de huur van het pand, de inrichting van de zaak, het betalen van personeel en de inkoop van voorraad.

Ook meehelpen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de start van de crowdfunding!

Hier komt binnenkort de link voor onze crowdfundingpagina op crowdaboutnow

☀️ Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Geen bevestigingsmail gehad? Kijk dan bij je spam.