Over Celia’s Kitchen

”Hallo, ik ben Dorien Zonneveld.
Ondernemer met passie voor lekker eten, milieu en maatschappij en de oprichtster van Celia’s Kitchen. Al meer dan 10 jaar ben ik mij als hobbykok aan het verdiepen in de kunst van het koken. Bij het samenstellen van een menu laat ik me graag inspireren door mijn twee favoriete keukens; de Aziatische en Europese keuken. Dit resulteert in een menukaart met wereldse gerechten en soms een beetje fusion.

Met mijn horecaconcept wil ik iedereen een heerlijke en ontspannen avond uit bieden. En met iedereen, bedoel ik ook echt iedereen. Dus ook de mensen met een voedselovergevoeligheid of ander medisch dieet die normaliter niet makkelijk of zelfs helemaal niet uit eten kunnen.
In 2018 werd ik zelf gediagnostiseerd met coeliakie (een auto-immuunziekte waarbij ik geen gluten verdraag) en merkte ik dat er maar weinig restaurants zijn waar ik veilig én lekker kon eten. Ik ontdekte dat dit eigenlijk voor iedereen met een voedselovergevoeligheid een worsteling is. Het beginnen van een allergeenvriendelijke eetgelegenheid werd daarom voor mij het meest logische en meest betekenisvolle om te doen.

Het begon met dromen, maar hier zijn we dan. Geniet je mee?”

Ook onderdeel worden van het team? We kunnen altijd hulp gebruiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een open sollicitatie.

..

☀️ Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Geen bevestigingsmail gehad? Kijk dan bij je spam.